Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Το κορίτσι στο καροτσάκι με το χαμόγελο που συγκίνησε στην παρέλαση (φωτό)

Με περηφάνια το γλυκό κορίτσι από το 6ο Δημοτικό Αγρινίου έκανε παρέλαση μαζί με τους συμμαθητές της και συγκίνησε τον κόσμο που βρίσκεται αυτή την ώρα στο κέντρο της πόλης. Το χειροκρότημα ήταν η ανταμοιβή της...

Μαχητής της ζωής, αριστούχος μαθητής και... παραστάτης στην παρέλαση!

Ο 15χρονος Ηρακλειώτης, Κωνσταντίνος Κριτζάς ετοιμάζεται για την αυριανή μαθητική παρέλαση όπου θα συμμετάσχει σαν παραστάτης για το 3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, καθώς την περσινή χρονιά είχε μέσο όρο στα μαθήματα... "20"!

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ο B.D.FOXMOOR ΤΩΝ ACTIVE MEMBER LIVE ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "ΑRT FACTORY" ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ



Ο B.D.Foxmoor των Active Member, για πρώτη φορά στο Art Factory και την ευρύτερη περιοχή, παρουσιάζει την μουσική αυτοβιογραφική παράσταση με τίτλο "Πύρινο Βιος". Από το 1978 ως το 2013, το hip hop, το low bap κι εγώ...

OI IMAM BAILDI & THE BALGUNS LIVE ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "ΑRT FACTORY" ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Οι Imam Baildi, μετά από τη sold out συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής στην Αθήνα και από μια καλοκαιρινή περιοδεία με δεκάδες σταθμούς ανηφορίζουν στην Έδεσσα και την μουσική σκηνή του Art Factory το Σάββατο 16/11!

O ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ LIVE ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "ΑRT FACTORY" ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Ο Δήμος Αναστασιάδης γυρίζει επιλεγμένες πόλεις σε όλη την Ελλάδα με μία μίνι περιοδεία που ενθουσιάζει!

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 15ΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΤΡΙΑΣ 2013-2014

Σήμερα Παρασκευή (4/10/13) πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του 15μελούς συμβουλίου του Γυμνασίου Πετριάς, για τη σχολική χρονιά 2013-2014. Μετά από ψηφοφορία που έγινε βγήκαν τα αποτελέσματα. Το 15μελές απαρτίζεται από τους:

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέντευξη από τον Γιάννη Κετίκογλου & την Πολυξένη Κολυμπάρη

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενό μου άρθρο, την Παρασκευή 11 και τα Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 20:30 στην σκηνή του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών θα <<ανέβει>> η παράσταση <<Ο Στρίγκλος που έγινε αρνάκι>>. Την διασκευή και την σκηνοθεσία υπογράφουν ο Γιάννης Κετίκογλου και η Πολυξένη Κολυμπάρη. Ποιοι είναι όμως αυτοί; Πάμε να  γνωρίσουμε καλύτερα τους δύο ταλαντούχους εφήβους μέσα από μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη.