Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Δεν είναι ο Άλεξ στο νεκροταφείο της Ραψωμανίκης

 Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης από την Αλεξάνδρεια και τη Βέροια, της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, της ιατροδικαστού κυρίας Ζαγγελίδου, τοπικών αρχών του δήμου Αλεξάνδρειας και του εκταφέα που είχε ανακαλύψει προς τετραετίας σκελετό νεαρού ατόμου, έγινε στις 15:40 η εκταφή του σκελετού από τα κοιμητήρια Ραψωμανίκης.
Προ ημερών στην εκπομπή Φως Στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη είχαν παρουσιαστεί στοιχεία τα οποία ανέφεραν πως πρόκειται για το άψυχο σώμα του Άλεξ που είχε χαθεί στην πόλη της Βέροιας.
Δεν είναι ο Άλεξ στο νεκροταφείο της Ραψωμανίκης:
Σύμφωνα με πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του Αλεξάνδρεια – Γιδάς το σώμα το οποίο βρέθηκε θαμμένο στα κοιμητήρια της Ραψωμανίκης δεν ανήκει στον μικρό Άλεξ, ο οποίος είχε χαθεί στην Βέροια.
Οι πρώτες πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο σκελετός, ανήκει σε ηλικιωμένη γυναίκα και μάλιστα βρέθηκε και ένα ταγέρ κατά την εκταφή, για το οποίο καλέστηκαν οι συγγενείς της γυναίκας στον χώρο του κοιμητηρίου για την οποιαδήποτε εφικτή αναγνώριση.
 Η διαδικασία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και η αναγνώριση μπορεί να πραγματοποιηθεί και από ένα δεύτερο παράγοντα, αφού στο δεξί κάτω άκρο του σκελετού, βρέθηκε μεταλλική λάμα από κάποια εγχείρηση του παρελθόντος .
Πηγή: Alexandreia.gidas.gr

Κυριάκος Θεοδοσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας