Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 16ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗΣ

Στην εντατική μονάδα παρακολούθησης  νοσηλεύεται 16 χρόνος από το  Λιοπέτρι ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις εννέα χθες βράδυ. Ο 16χρνος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στο δρόμο Λιοπετρίου προς υδατοφράκτη, όπου διεξάγονται αποχετευτικά έργα.   
Κάτω από άγνωστες συνθήκες ο ανήλικος προσέκρουσε σε  προειδοποιητική πινακίδα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και να εκτιναχθεί στην άσφαλτο. Συνεπεία του δυστυχήματος, ήταν ο 16χρονος  να τραυματιστεί σοβαρά.  Διακομίσθηκε  με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κρανίου και είχε εγκεφαλική αιμορραγία.  Μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας και η κατάσταση της υγείας θεωρείται σταθερή.  Η τροχαία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

ΠΗΓΗ : http://showtime-cy.blogspot.gr



                                                                                                                                   Δ.Α
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο νεαρός οδηγούσε την μοτοσικλέτα του μεγάλου κυβισμού, γύρω στις εννέα χθες το βράδυ στο δρόμο Λιοπετρίου- Φράγματος Λιοπετρίου με κατεύθυνση το Φράγμα. Σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και προσέκρουσε σε προειδοποιητική πινακίδα του τμήματος Οδικών Εργων, αφού στο συγκεκριμένο δρόμο διεξάγονται έργα κατασκευής του αποχετευτικού συστήματος.
Από τη σύγκρουση ο νεαρός εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία και κάταγμα βάθης κρανίου. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς σοβαρή αλλά σταθερή.
Η Αστυνομία Παραλιμνίου διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα. Από τις πρώτες εξετάσεις φαινεται ότι ο νεαρός δεν έφερε προστατευτικό κράνος.
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/104066#sthash.3k2EHJjV.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας