Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ - "ΔΥΟ ΠΙΑΝΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ" LIVE ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "ART FACTORY" ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Μετά την πολύ θερμή υποδοχή του κοινού που παρακολούθησε τις συναυλίες «Δυο Πιάνα, Μια Φωνή» με τους συνθέτες Γιώργο Ανδρέου και Βάσο Αργυρίδη στην Κύπρο, ο Γιώργος Νταλάρας με τον Γιώργο Ανδρέου έρχονται στην Β.Ελλάδα και στο Art Factory την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου!


Τη σκηνή θα μοιραστεί μαζί τους ο εξαίρετος πιανίστας και μουσικός Γιώργος Παπαχριστούδης. Η Ευτυχία Μητρίτσα, μια τραγουδίστρια της νέας γενιάς και μουσικός (παίζει πιάνο και ακορντεόν) και αυτό έχει σημασία, που ξέρει να “τα λέει” τα λαϊκά, τα έντεχνα και τα παραδοσιακά, ενώ συγχρόνως να παραμένει παιδί της εποχής της, συμμετέχει σε αυτήν την παράσταση. Ο Γιώργος Νταλάρας με τους συνεργάτες του και με τη δική του παρουσία ως μουσικός στην κιθάρα, το μπουζούκι, τον μπαγλαμά και το ούτι, διασκεύασαν σχεδόν 40 τραγούδια γι’ αυτό το ρεσιτάλ, επιλογές από την προσωπική του δισκογραφία, παλιά και καινούργια, ρεμπέτικα, αλλά και παραδοσιακά καθώς και μελωδίες της Μεσογείου.

Ένα μέρος αυτής της καλλιτεχνικής συνεύρεσης είναι αφιερωμένο στο συνθέτη Γιώργο Ανδρέου, με τον οποίο ξεκίνησαν τη συνεργασία τους στην «Μικρή Πατρίδα». Βγαίνουν λοιπόν ξανά στο δρόμο, εκεί, στο “φοβερόν κριτήριον”, στους αγαπημένους τους συνοδοιπόρους μιας ζωής - τους ακροατές της μουσικής τους, τους φίλους τους, τους δικούς τους ανθρώπους. Αγωνιούν για την κρίση τους, παραμένοντας αισιόδοξοι - πως το Μυστήριο θα πραγματωθεί κι αυτή τη φορά, πως θα γίνουνε Ένα, πως θα συγκινηθούνε, θα παρηγορηθούνε. Θα ελπίσουνε. Πάντα μέσα από τα τραγούδια, που καθένα αποκαλύπτει με έναν απροσδόκητο και μαζί απλό τρόπο, ιστορίες γοητευτικές, πονεμένες, γαλήνιες, σπάνιες αλλά και καταγγελτικές, πικρές, συγκινητικές, όπως ακριβώς εκφράζεται η ζωή μας καθημερινά.

Περισσότερες πληροφορίες:

Art Factory / Κανναβουργείο Έδεσσας

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση 12€
Ταμείο 14€

 

Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων:

Έδεσσα: Funky Bar, Info Kiosk Καταρρακτών
Αριδαία: Irish Bar
Σκύδρα: Chocolat
Γιαννιτσά: Παλιό Ρολόι
Νάουσα: CITY Espresso Bar

Προσέλευση: 22:00

Τηλ. Επικοινωνίας/Κρατήσεων: 6987.11.6919 και 23810.28678

Facebook Page: Art Factory

Χορηγοί Επικοινωνίας: Dart Magazine StardustRadio.gr Ράδιο Κλεψύδρα




                                                                                                                                               Δ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας