Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Διαψεύδει η Durex τα στοιχεία του Facebook που δείχνουν ότι απασχολεί τη μισή Ελλάδα

images



Σε επίσημη ανακοίνωση προκειμένου να διαψεύσει τα στοιχεία του facebook σύμφωνα με τα οποία η διάσημη εταιρεία κατασκευής προφυλακτικών απασχολεί και δίνει δουλειά τουλάχιστον στον μισό ελληνικό πληθυσμό, αναγκάστηκε να προχωρήσει η Durex


Στην κίνηση αυτή προέβη καθώς τα στοιχεία των λογαριασμών των ελλήνων χρηστών του facebook οδηγούσανε μέχρι τώρα στην λανθασμένη διαπίστωση ότι η Durex απασχολεί μέχρι και ανήλικα ελληνόπουλα ηλικίας 12 και 13 χρονών.

Στην σχετική ανακοίνωσή της η γνωστή εταιρεία παραγωγής προφυλακτικών καλεί όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να σταματήσουνε να παραπλανούνε τον κόσμο δηλώνοντας ψευδώς στο facebook ότι δήθεν εργάζονται στην εταιρεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Durex προανήγγειλε πως στα άμεσα σχεδιά της είναι η αλλαγή συσκευασίας των προϊόντων της καθώς θεωρεί πώς πολλά ανήλικα κυρίως άτομα νομίζουνε ότι μέσα στις συσκευασίες Durex περιέχονται καραμέλες, τσίχλες, μπαλόνια, η οι γνωστές νερόμπομπες που χρησιμοποιούν τα παιδιά για μπουγέλο.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας:

«Ειλικρινά, θα μας χαροποιούσε πάρα πολύ αν η εταιρεία μας, σε μία τόσο δύσκολη εποχή για τον ελληνικό λαό μεγάλο μέρος του οποίου βιώνει την μάστιγα της ανεργίας, κατάφερνε να απασχολεί τόσο κόσμο και να δίνει δουλειά σε τόσους Έλληνες και Ελληνίδες.

Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και δημιουργεί κι όλας την ψευδή εντύπωση στον κόσμο ότι η Durex απασχολεί τον μισό ελληνικό πληθυσμό, καλούμε όλους τους χρήστες που δηλώνουνε ψευδώς στον λογαριασμό τους στο Facebook ότι εργάζονται στην εταιρεία μας, να αφαιρέσουνε την ψευδή αυτή δήλωση από τους λογαριασμούς τους, διαφορετικά θα αναγκαστούμε να απευθυνθούμε στην διαχείριση του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να αποκατασταθεί επιτέλους η αλήθεια.

Είμαστε σίγουροι ότι πολλά ανήλικα άτομα στην Ελλάδα νομίζουν ότι οι συσκευασίες της Durex περιλαμβάνουν καραμέλες, τσίχλες, μπαλόνια, ή νερόμπομπες και θέλοντας να δηλώσουν τον θαυμασμό τους προς αυτά τα προϊόντα, δηλώνουνε ότι δήθεν εργάζονται στην εταιρεία μας. Για τον λόγο αυτό σκοπεύουμε άμεσα να αλλάξουμε τις συσκευασίες των προϊόντων μας ώστε να καθίσταται σαφές σε όλους ότι εντός των συσκευασιών της εταιρείας μας περιέχονται αποκλειστικά και μόνο προφυλακτικά για την σεξουαλική πράξη».


                                                                                                                                      Δ.Α     

1 σχόλιο:

  1. χαχαχαχα όντως. βλέπεις κάθε 13χρονο να δηλώνει ότι εργάζεται στη Durex. έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας