Τρίτη 6 Μαΐου 2014

13χρονος αθλητής χάρισε το μετάλλιο του στον Αντώνη Σαμαρά


Η στιγμή που ο 13χρονος δίνει το μετάλλιο στον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά
Ενας 13χρονος έκλεψε την παράσταση κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού το απόγευμα της Τετάρτης, στο Μέγαρο Μουσικής, όπου μίλησε στο συνέδριο του ΣΕΤΕ.


Πρόκειται για τον Γιώργο Ζαχόπουλο, αθλητή της κολύμβησης, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να δει από κοντά τον κ.Σαμαρά και να του χαρίσει ένα χρυσό μετάλλιο που κέρδισε πρόσφατα σε αγώνες.
Ο κ.Σαμαράς, αφού έδωσε συγχαρητήρια στο νεαρό, αναγνωρίζοντας την επιτυχία του, αρνήθηκε αρχικά να πάρει το μετάλλιο, λέγοντάς του ότι είναι το πρώτο που κερδίζει και θα πρέπει να το κρατήσει.

Ωστόσο ο μικρός επέμεινε, ενώ και ο πατέρας του, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, τον παρότρυνε να πάρει το μετάλλιο, καθώς είπε ότι ο γιος του θα κερδίσει κι άλλα.
Τελικά ο πρωθυπουργός πήρε το δώρο του 13χρονου και τον χαιρέτισε, ευχόμενος πάντα να έχει τέτοιες επιτυχίες στη ζωή του. «Σας ευχαριστώ για αυτό που κάνατε για εμάς» φέρεται ότι του είπε ο κολυμβητής.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο κ.Σαμαράς συναντούσε το αγόρι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν ξαναμιλήσει πριν από λίγο καιρό, όταν κατά τύχη συναντήθηκαν σε ταβέρνα όπου έτρωγε ο κ.Σαμαράς με τη σύζυγό του. Ο μικρός είχε πλησιάσει τον πρωθυπουργό και του είχε εκθέσει το πρόβλημα θέρμανσης της πισίνας στο Ζάππειο Κολυμβητήριο, το χειμώνα, λόγω έλλειψης πετρελαίου. Το πρόβλημα τελικώς λύθηκε με παρεμβάσεις του κ.Σαμαρά.

Πηγή :  imerisia.gr





                                                                                                                                     Δ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας