Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Τραγικός θάνατος 16χρονου βοσκού από την Αλβανία – Πήγε να πλυθεί στο ποτάμι και πνίγηκε!

Τραγικό τέλος για έναν 16χρονο από την Αλβανία, ο οποίος εργαζόταν, ως βοσκός, μαζί με ένα συμπατριώτη του 43χρονο, σε κτηνοτρόφο στο Ανθοχώρι, της δημοτικής ενότητας Τσοτυλίου, του Δήμου Βοΐου Κοζάνης, είχε το μπάνιο του στο ποτάμι του Πραμόριτσα (παραπόταμος του Αλιάκμονα).



Ο νεαρός, γύρω στις 13.30 προχθές Κυριακή, είπε στο συμπατριώτη του, ότι θα πήγαινε λίγο στο ποτάμι να πλυθεί, όμως δεν επέστρεψε. Ο 43χρονος ειδοποίησε τον κτηνοτρόφο εργοδότη τους για την εξαφάνιση του 16χρονου και άρχισαν να τον αναζητούν μαζί.

Αφού δεν τον βρήκαν, γύρω στις 18.30, ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία με τη συνδρομή ατόμων της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Κοζάνης και μετά από πολύωρη έρευνα εντόπισαν τη σορό του άτυχου 16χρονου στο βυθό του ποταμού.

Εικάζεται ότι ο νεαρός κολύμπησε σε κάποιο σημείο, όπου το ποτάμι τον "τράβηξε"προς τα κάτω . Η σορός του έχει μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Α.Τ. Τσοτυλίου και το Τμήμα Αλλοδαπών και Φυλάξεως Συνόρων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Τόσο ο 50χρονος εργοδότης, όσο και ο 43χρονος βοσκός συνελήφθησαν, διότι, ο μεν πρώτος τους απασχολούσε παράνομα, ενώ ο δεύτερος δεν είχε άδεια παραμονής στη χώρα μας.

 Πηγή  : toxwni.gr




                                                                                                                                       Δ.Α           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας