Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Τι κρυβόταν επι 5 ημέρες στην ντουλάπα μιας 14χρονης κοπέλας;

Τρόμος ζωγραφίστηκε στα μάτια μίας γυναίκας από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ η οποία ήρθε τετ-α-τετ με έναν άντρα ο οποίος ήταν κρυμμένος στη ντουλάπα της κόρης της!

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος άνδρας κρυβόταν μέσα στην ντουλάπα της 14χρονης κόρης της για πέντε ολόκληρες ημέρες. Κανένα μέλος της οικογένειας δε γνώριζε την παρουσία του εκτός της ανήλικης.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα της 14χρονης άνοιξε την ντουλάπα για να την τακτοποιήσει. Τότε ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άντρα. Της είπε ότι ήταν 19 ετών και ονομαζόταν Τζάρεντ Γουόρκμαν. Όμως, άφησε πίσω το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του.

Η έφηβη κατέθεσε στην Αστυνομία πως είχε γνωρίσει τον άνδρα μέσω του διαδικτύου πριν από περίπου ένα μήνα. Στην αρχή επικοινωνούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάποια στιγμή συναντήθηκαν από κοντά. Στη συνέχεια όμως η 14χρονη τον προσκάλεσε στο δωμάτιό της. Μάλιστα, σύμφωνα με τις Αρχές ο 27χρονος την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Από την άλλη, η μητέρα της μικρής είναι συγκλονισμένη και προτρέπει τους γονείς να ελέγχουν ποιες διαδικτυακές σελίδες επισκέπτονται τα παιδιά τους


Πηγή :  kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας