Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Η Μουσική παράσταση "Ψυχή και Σώμα", με τον Κωνσταντίνο και τον Ματθαίο Τσαχουρίδη στα Γιαννιτσά



Ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος Νέας Τραπεζούντας Γιαννιτσών «Οι τραγουδάνοι του Πόντου» , έχει τη χαρά να οδηγήσει όσους αγαπούν τη μουσική, σ ένα μαγικό μουσικό ταξίδι υψηλής αισθητικής και συγκίνησης με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη.
Σε μια εκρηκτική αδελφική συμμαχία, για μια και μονό συναυλία που καταργεί τα καθιερωμένα μουσικά «σύνορα» και θα πραγματοποιηθεί λόγω του αγώνα της Εθνικής μας με την Κόστα Ρίκα, αντί για την Κυριακή την Δευτέρα 30 Ιουνίου και ώρα 9.30 το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών.

Το μουσικό σχήμα «Ψύχη και Σώμα», μετά το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης όπου ενθουσίασε κι απέσπασε άριστες κριτικές, συνεχίζει με την καλοκαιρινή του περιοδεία. Ένα σύνολο οκτώ μουσικών ερμηνεύουν τις τελευταίες συνθέσεις των καλλιτεχνών, καθώς επίσης και γνωστά κομμάτια σε ένα σύγχρονο αμάλγαμα παράδοσης και εξέλιξης. Μια  απρόβλεπτη μουσική συνεύρεση αρχέγονων και μοντέρνων ήχων.

Μια βραδιά που πρόκειται να αναδείξει  με τον καλύτερο τρόπο την μουσική προσωπικότητα των δυο αδελφών συνδυάζοντας τόσο τον συναυλιακό όσο και τον μουσικοχορευτικό χαρακτήρα μιας καλοκαιρινής παράστασης.



Ιδιαίτερη μνεία χρήζει ο σολίστ Κώστας Αναστασιάδης που θα παίζει τύμπανα.


Μετά από 15 χρόνια μουσικών σπουδών, μελέτης και έρευνας στο Λονδίνο, τα δυο αδέλφια, διδάκτορες του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, μας ταξιδεύουν στις μουσικές γειτονίες του, αγκαλιάζοντας ένα παγκόσμιο ρεπερτόριο έχοντας ως βασικά μέσα έκφρασης τους, την ανθρώπινη φωνή και τη ποντιακή λύρα.

Γενική είσοδος: 10 Ευρώ



ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
Δευτέρα 30 Ιουνιου 2014
Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών

Ώρα: 21:30
     

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας