Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ", ΔΩΣΤΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ! - Στήριξη στο "Χαμόγελο του παιδιού" μέσα από το blog μας

   "Το Χαμόγελο του παιδιού" είναι ένας κοινωφελής, μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Το έργο που προσφέρει το γνωρίζετε όλοι εσείς, παιδιά, νέοι, μεγάλοι, χρόνια ολόκληρα τώρα! "Το χαμόγελο" έχει γίνει η οικογένεια για πολλά παιδιά που χρειάζονται προστασία, λίγη φροντίδα και δυο γλυκά λόγια βγαλμένα από τα βάθη της ανθρώπινης καρδιάς. Το "Χαμόγελο", έχει γίνει η οικογένεια πολλών παιδιών από την μέρα της ίδρυσής του! (παρακάτω θα διαβάσετε γι' αυτό)

   Πριν λίγο καιρό αποφασίσαμε να στηρίξουμε το "Χαμόγελο του παιδιού" μέσα από το blog μας, με την ελπίδα ότι θα μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή. Εμείς, οι νέοι της Πέλλας, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας έχουμε δείξει πολλές φορές το ανθρώπινο πρόσωπό μας προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια σε άτομα που μας χρειάζονται. Το ίδιο ευελπιστούμε να καταφέρουμε για μία ακόμα φορά, αυτή τη φορά για το "Χαμόγελο του παιδιού", μέσα από ένα απλό τηλεφώνημα ή ένα sms! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ", ΔΩΣΤΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!


Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να στηρίξετε το "Χαμόγελο του παιδιού":

Καλέστε στο 14545 από σταθερό (χρέωση 2,28 € ανα κλήση) ή κινητό (χρέωση 2,46 € ανα κλήση)

Καλέστε από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ 901 11 15 15 15 (χρέωση 3,68 € ανα κλήση)

Στείλτε μήνυμα στο 54020 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO (χρέωση 2,46 € ανα SMS)


Επιπλέον τρόποι με τους οποίους μπορείτε να στηρίξετε τον οργανισμό


Η ομάδα του blog των εφήβων




Λίγα λόγια για το «Χαμόγελο του παιδιού» 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας εθελοντικός οργανισμός για τα παιδιά, που συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια δράσης. Ξεκίνησε ως επιθυμία του 10χρονου Ανδρέα Γιαννόπουλου, που λίγο πριν χάσει τη μάχη για τη ζωή, αποτύπωσε στο ημερολόγιό του το παιδικό αυτό όραμα. Το όνειρο του Ανδρέα πήρε τη μορφή του πρώτου Σπιτιού για τα παιδιά, που ξεκίνησε να λειτουργεί λίγους μήνες μετά, φτάνοντας σήμερα να έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία και να αποδεικνύει σε όλους μας το μεγαλείο που μπορεί να επιτευχθεί, όταν οι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν κοινό σκοπό -ακριβώς όπως είχε προβλέψει ένα 10χρονo παιδί, πολύ πριν το διαπιστώσουμε εμείς οι “μεγάλοι”... 

Μέσα από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και, με τη βοήθεια εργαζομένων και εκατοντάδων εθελοντών, ρέουν 365 ημέρες το χρόνο δεκάδες δράσεις για τη φροντίδα και την προστασία της σωματικής και της ψυχικής υγείας, αλλά και της ασφάλειας χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα που βρίσκονται σε κίνδυνο. Ολόκληρος ο οργανισμός επιβιώνει αποκλειστικά χάρη στις χρηματικές δωρεές του απλού κόσμου και τις χορηγίες -χρηματικές ή σε είδος– φίλων και εταιρειών, που συμμετέχουν με τον τρόπο αυτό στην ποιοτική κάλυψη των αναρίθμητων αναγκών που αντιμετωπίζουν τα παιδιά που ο οργανισμός εκπροσωπεί.



Ο 10χρονος Ανδρέας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη μιλώντας για το όνειρό του:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας