Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Η Μπέλα Μέρη απόψε Live στη "Water Oasis" στην Αριδαία



 Η Water Oasis απόψε το βράδυ υποδέχεται την ανερχόμενη λαϊκή τραγουδίστρια Μπέλα Μέρη σε ένα εκπληκτικό λαϊκό πρόγραμμα μαζί με όλο της το επιτελείο. 


Λίγα λόγια για την Μπέλα:


Έφτασε μέχρι την οκτάδα των κοριτσιών 16-24 στο X - Factor και τι κι αν τελικά η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν την επέλεξε στην ομάδα της, αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει τη φιλόδοξη και ταλαντούχα Μπέλα.

Το τραγούδι παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή της και αποτελεί όπως η ίδια λέει την «αγιάτρευτη αρρώστια» της. Η σχέση της με το τραγούδι ξεκίνησε κάπου στα δεκατρία της χρόνια, όταν η μητέρα της την άκουσε να τραγουδά Βίσση και την ενθάρρυνε να συνεχίσει καθώς αν και μικρή ηλικιακά οι φωνητικές τις δυνατότητες ήταν έκδηλες από τότε.

Στα δεκαέξι της δημιούργησε μια μπάντα την οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα και μαζί της πραγματοποιεί συχνά lives σε διάφορα μέρη.

Μπορεί να τραγουδά λαϊκά κι ελαφρολαϊκά κομμάτια, ωστόσο η αγαπημένη της μουσική είναι η ροκ και η στάση ζωής της επίσης.


Ευρύτερα γνώστη στο κοινό έγινε μέσα από διασκευές επιτυχιων γνωστότερων συναδέλφων της, με κυριότερες αυτές των τραγουδιών "Λιώμα σε γκρεμό" του Παντελή Παντελίδη αλλά και το "Μη ξαναρθείς" του Αντώνη Ρέμου.

Παράλληλα με τις δίκες της ερμηνευτικές προσεγγίσεις σε κομμάτια καταξιωμένων συναδέλφων της, η Μπέλα εδω και ένα χρόνο έχει αρχίσει να κυκλοφορεί και τα πρώτα δικά της κομμάτια. Αφετηρία αυτών, το τραγούδι με τίτλο "Έχω αξιοπρέπεια". Στη συνεχεία, ακλούθησε το δεύτερο τραγούδι της που ακούει στον τίτλο "Παράτα με", ενώ πιο πρόσφατα κυκλοφόρησε πριν από περίπου 3 μήνες το τρίτο τραγούδι της Μπέλας με τίτλο "Δεν υπάρχει.


Info:
Αριδαία
Σάββατο 26 Ιουλίου 2014
Water Oasis
Είσοδος: 10 ευρώ (με ποτο)
5 ευρώ (δεύτερο ποτό) 


Reserve: 6945548602

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας