Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

The Music School: Αυτοί είναι οι κριτές στη μουσική ακαδημία

Δεν μας κράτησαν σε αγωνία οι ιθύνοντες του Mega αυτό το καλοκαίρι. Τουλάχιστον όσον αφορά στο πρώτο μουσικό – παιδικό – show του καναλιού. Πριν λίγες ημέρες έγινε και επισήμως γνωστό πως στο τιμόνι του The Music School θα είναι η Ντορέττα Παπαδημήτριου.


Ενώ λίγη ώρα πριν έγιναν γνωστά τα ονόματα των κριτών του show. Βαγγέλης Γερμανός, Γιώργος Θεοφάνους, Ευρυδίκη, Demy είναι οι «δάσκαλοι» (σ.σ. έτσι θα αποκαλούνται οι κριτές) του μουσικού σχολείου.


Ποιος θα είναι ο ρόλος τους;
«Τα παιδιά έχουν επιλεγεί και είναι 16. Ο κάθε δάσκαλος θα έχει 4 παιδιά στην ομάδα του τα οποία θα εκπαιδεύει καθημερινά σε μια μουσική ακαδημία. Δεν θα υπάρχουν αποχωρήσεις, αρνητικές αξιολογήσεις και σχόλια, θα ακούγονται μόνο τα καλά τα οποία θα «ανεβαίνουν» επίπεδο (σ.σ. καλό, πολύ καλό, υπέροχο, συγκλονιστικό κ.ο.κ.)», είπε στο Peoplegreece.com άνθρωπος από τις δημόσιες σχέσεις του Mega. «Τα παιδιά είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και όλα γίνονται με μεγάλη ακρίβεια και υπευθυνότητα», συμπλήρωσε.

Αυτοί είναι οι 4 δάσκαλοι του The Music School

Τα γυρίσματα για το show (σ.σ. λόγω παιδιών και σχολείου το The Music School θα είναι μαγνητοσκοπημένο) θα ξεκινήσουν στις 20 Ιουλίου. Το show θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα στη μικρή οθόνη. Η έναρξη υπολογίζεται στις αρχές Οκτωβρίου και η λήξη κοντά στα Χριστούγεννα.

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού θα συμμετέχουν όλα τα παιδιά, στο τέλος θα ξεχωρίσουν 6 παιδιά και από αυτά θα βγει ο μεγάλος νικητής. Το έπαθλο θα είναι η υποτροφία του παιδιού σε μια πολύ γνωστή και καταξιωμένη μουσική ακαδημία.

Τα παιδιά – ηλικίας 8-14 ετών – θα είναι κάθε στιγμή με τους γονείς τους και θα έχουν την απόλυτη προσοχή των υπευθύνων. Σε λίγη ώρα αναμένεται το δελτίο τύπου του Mega.

Εσείς θα στέλνατε το παιδί σας στο The Music School;

Πηγή: peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας