Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

«Το θαύμα των σκύλων»: Το παιδικό παραμύθι της Χριστιάνας Μητσικούδη


Το θαύμα των σκύλων
Συγγραφείς:   Χριστιάνα Μητσικούδη
Θέμα:  Παιδική λογοτεχνία
Εκδότης: Μολύβι
Εικονογράφηση:  Δημήτρης Νικολαΐδης
Σελίδες:  28
ISBN: 9786188066854
Ημ. Έκδοσης: 11/08/2014


Περίληψη
 
Η τρυφερή ιστορία ενός παιδιού ξεχωριστού, που το μεγαλύτερο όνειρό του έγινε πραγματικότητα με τη βοήθεια του καλύτερου φίλου του ανθρώπου, των δύο σκύλων δηλαδή, που βρήκαν τη μαγική λύση για να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του…


Σημείωμα της συγγραφέως:

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, θέλοντας να δώσει μηνύματα. Τα άτομα με αναπηρία οφείλουμε να παλεύουμε για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τα όνειρά μας. Με αυτό τον τρόπο, εγώ επιθυμώ να δώσω σε όλα τα μικρά παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποια δυσκολία, κίνητρο και δύναμη για να προχωρήσουν στη ζωή τους και να είναι ευτυχισμένα.


Η συγγραφέας

Η Χριστιάνα Μητσικούδη είναι απόφοιτη του τμήματος «Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει πραγματοποιήσει εξάμηνη πρακτική άσκηση στην Ελληνική Ραδιοφωνία, Δεύτερο πρόγραμμα της ΕΡΤ 95,8 ΦΜ, το έτος 2007. Παράλληλα, έκανε εξάμηνη πρακτική άσκηση στην Α’ Δ.Υ.Π.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας (έτος 2007). Κατά τη διάρκεια του έτους 2010-1011, υπήρξε μέλος της συντακτικής ομάδας της Πρωινής Ενημερωτικής Ζώνης, του σταθμού ΑΝΤ1 1 ΦΜ Θεσσαλονίκης 97,5. Από το 2008 έως και το 2013, ανέλαβε την παρουσίαση ενημερωτικής εκπομπής για άτομα με αναπηρία, στο τηλεοπτικό κανάλι «Εγνατία», με τίτλο: «Ριζική Ματιά». Από τον Ιανουάριο του 2012 έως και σήμερα, παρουσιάζει εκπομπή με το ίδιο θέμα (άτομα με αναπηρία), στον Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό 100,6. Τίτλος εκπομπής: «Εθελοντές σε Δράση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας