Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Το ΙΕΚ Έδεσσας μας μιλά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τις νέες ειδικότητες του!

Πρόσφατα δημιουργήθηκε στο facebook μια σελίδα που φέρει την ονομασία "Θέλω ένα Δυνατό ΙΕΚ Εδεσσας με πολλές ειδικότητες" και στόχος του είναι να μας πληροφορήσει για το ΙΕΚ και για τις ειδικότητες που πρέπει να προστεθούν σε αυτό.

Όταν προσεγγίσαμε το ΙΕΚ με σκοπό να αναδείξουμε το πρόβλημα αυτό μέσα από το blog μας, φάνηκε πρόθυμο και μας μίλησε για τα προβλήματά του και τις νέες ειδικότητες που απ΄ότι φαίνεται θα έχει φέτος.

Το ΙΕΚ Έδεσσας:

Η Σελίδα δημιουργήθηκε πέρυσι με την ανάληψη της Διεύθυνσης του ΙΕΚ από τον κ. Γιόρτσο τον Νοέμβριο του '13. Πρόκειται για ένα ΙΕΚ που πέρυσι είχε 0 σπουδαστές τέτοιο καιρό με όλες τις ειδικότητες να έχουν αποφοιτήσει. Αυτό σημαίνει ότι για 1,5 χρόνο δεν δημιουργήθηκε καμία καινούργια ειδικότητα πράγμα καινοφανές για Κεντρικό ΙΕΚ όπως αυτό του Νομού Πέλλας. Φτάσαμε σε λιγότερο από χρόνο να έχει 3 ειδικότητες.... Βοηθούς Λογιστές Φοροτεχνικούς,Κομμωτές και Βοηθούς Φαρμακείου. Φέτος και με τις εγγραφές σε εξέλιξη πιστεύουμε ότι από 01 Οκτωβρίου θα έχουμε τουλάχιστον 4 καινούργιες ειδικότητες και το ΙΕΚ πάνω από 100 σπουδαστές που θα αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του. Επίσης το ΙΕΚ θα απασχολήσει πάνω από 60 εκπαιδευτές που θα έχουν την ευκαιρία να απαντήσουν στην ανεργία με εργασία και όχι με επιδόματα ανεργίας. Είναι πολλά που πρέπει να ειπωθούν για την Επαγγελματική Κατάρτιση και δεν χωρούν σε 5 γραμμές..... Στη διάθεση σας για περισσότερες λεπτομέρειες στα γραφεία μας καθημερινά.



Κυριάκος Θεοδοσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας