Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ελένη Χατζηιωαννίδου: Η βραβευμένη μαθήτρια του ΓΕΛ Σκύδρας

Η Ελένη γεννήθηκε το 1996 και μόλις πέρσι ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Γενικό Λύκειο της Σκύδρας, ενώ μέσα από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις κατάφερε να περάσει στη σχολή της αρεσκείας της, στη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. συγκεντρώνοντας 18.824 μόρια.

Από το Δημοτικό ακόμα ήταν άριστη μαθήτρια. Με την ίδια αγάπη για το σχολείο συνέχισε να αριστεύει και στο Γυμνάσιο κάνοντας περίφανη την οικογένειά της και τους καθηγητές της. Μετά από τόσα χρόνια συνεχούς προόδου και κατέχοντας ουκ ολίγα πτυχία ξένων γλωσσών δε θα μπορούσε να μη συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και ήθος και στο ΓΕΛ Σκύδρας στο οποίο και φοίτησε από το 2011-2014.

Πρόσφατα μάλιστα, βραβεύτηκε από την Eurobank σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, όντας η αριστούχα μαθήτρια του ΓΕΛ Σκύδρας. Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια βράβευσαν τους αριστούχους μαθητές των σχολείων των Νομών Φλώρινας, Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας και Κιλκίς. Η τελετή πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα πολύ θετικό και όμορφο κλίμα με σημαντικούς ανθρώπους της περιοχής μας να τους δίνουν τις θερμότερες ευχές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας