Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ο καιρός σήμερα, Πέμπτη 15 Ιανουαρίου

Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015, θα επικρατεί ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αλλά, στα Δωδεκάνησα όλη την ημέρα, θα έχουμε και πάλι  βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση, στο Ιόνιο 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στη βόρεια Ελλάδα έως τους 14 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα μέχρι τους 15 με 17, όμως νωρίς το πρωί, κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά, θα έχει και πάλι κατά τόπους αρνητικές τιμές.
 
Πιο αναλυτικά :                                                                                                
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπονται λίγες νεφώσεις  και πολλές ώρες ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι στις περισσότερες περιοχές θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 5 (-5) έως 12 με 14 βαθμούς.  
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά  θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Στα ηπειρωτικά το πρωί οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές.  Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.  
 
Στην Πελοπόννησο αναμένονται, καλός καιρός και ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι. Το πρωί θα έχουμε ψύχρα και στα ορεινά κρύο, τα θερμόμετρα το μεσημέρι θα δείξουν έως τους 15 με 17 βαθμούς.                                                                                                                          
Στα Κύθηρα θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 5 μποφόρ.                      
 
Στην Κρήτη, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με λίγες μόνον νεφώσεις και οι άνεμοι δυτικοί μέτριας έντασης. Η θερμοκρασία στα πεδινά θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς. 
 
Στα Δωδεκάνησα προβλέπονται συννεφιά και βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί με ένταση μέχρι 5 μποφόρ.  
 
Στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα έχουμε κατά διαστήματα νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από νωρίς το απόγευμα βόρειοι με την ίδια ένταση.                    
 
Στις Σποράδες, θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 5 μποφόρ.                    
 
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια αναμένονται λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Το πρωί θα κάνει κρύο, όμως το μεσημέρι η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς.                                                         
 
Στην Αττική περιμένουμε σχεδόν αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείχνουν, το πρωί 5 και το μεσημέρι 16 βαθμούς.                                                                                                                           
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται, το πρωί και το βράδυ λίγες νεφώσεις και κρύο, το μεσημέρι αίθριος καιρός και 13 βαθμοί Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας